Levensbord® Facilitator training

Waar jouw gaven en behoeften in de wereld samen komen, daar treedt de schepping in werking.

Cato Pater Senior coach & trainer

Vertrouw op je eigen wijsheid

De training tot Levensbord® Facilitator wordt aangeboden aan positief ingestelde professionals die mensen eye-openers willen laten ervaren zodat zij hun bewustzijn kunnen vergroten. Hierdoor kunnen zij goede keuzes maken die kloppen. Hierdoor komt er een procesversnelling in hun ontwikkeling. Stel je voor dat je (weer) vanuit speelse energie jouw werk doet. Dat alles vanzelf gaat en je daarop vertrouwt. Dat je terug krijgt dat de grootste inzichten vanzelf zijn gekomen. En dat jij je als coach gedragen voelt en dat juist dit de ander helpt om keuzes te maken vanuit het hart.

Wil jij deze magie ervaren in je werk?

Ontmoet de kracht van Het Levensbord®, serious game

Vanaf de start van de training (1:1 of in company) leer jij:

…hoe intuïtie werkt en hoe je dit kunt ontwikkelen.
…om de verbeeldingskracht te bevorderen zodat mensen het perspectief voor hun gewenste toekomst al voor zich zien.
…je eigen patronen herkennen waardoor je meer ruimte creëert voor je eigen groei als coach en als ondernemer.
…jouw oorspronkelijke gaven ontdekken en trouw te worden aan de verlangens die daarbij passen.
…jezelf zichtbaar te maken en jouw uitdagingen aan te gaan.
…om door middel van de juiste vragen het bewustzijn bij de ander te vergroten zodat zij zichzelf beter gaan begrijpen. Hierdoor ontstaat er meer zelfvertrouwen.
…om mensen moeiteloos bij hun wijsheid te brengen waardoor zij hun onderscheidend vermogen leren herkennen en hun uitdaging meer aan durven gaan.
…wat de kracht is van Het Levensbord®, serious game en hoe je klanten kunt inspireren om dit te gaan ervaren.
…hoe je jouw ervaringen in jouw leerproces kunt delen zodat jij je kunt ontwikkelen en Het Levensbord®, , serious game. onderdeel kunt laten zijn van jouw unieke aanbod.

‘Ik heb nog nooit een coachtraining gevolgd die zoveel diepgang brengt en toch zo luchtig is’.

Harriët van Ellen over haar deelname aan de training Levensbord® Facilitator

“Het is niet alleen een instrument, wat je leert. Maar vooral ook een stukje persoonlijke ontwikkeling. En ik denk dat dat als coach, is dat altijd van belang, om jezelf te blijven ontwikkelen. ​ Het geeft vertrouwen dat ik het plan wat ik heb gemaakt vanuit Het Levensbord®, nu aan het leven en aan het doen ben. ​ En ik heb al heel veel opleidingen, trajecten en enzovoort gedaan, om mijzelf te ontwikkelen, als coach, maar ook als persoon. En dat is nog zo diepgaand geweest, en toch heel luchtig, als Het Levensbord®.”

De Levensbord® Methode:

Het Levensbord®, serious game, is een transformatieve procesversneller bij persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, loopbaanontwikkeling en ondernemerschap. Dit unieke ontwikkelspel is gebaseerd op de archetypen van Carl Jung, op neuro-wetenschappelijk onderzoek, cardio-energetica, positieve psychologie en oude wijsheid

De training (individueel):

1 live dag (met luxe lunch) met Het Levensbord®, serious game, voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. ➤ 2 individuele coaching calls. ➤ Een inspirerende online leeromgeving met modules, video’s en werkboeken. ➤ 5 traject-tickets welke na de training toegang bieden tot de Serious Game, een unieke en krachtige tool die jouw trajecten een waarde geven van €1800-€2300. ➤ 2 complete trajecten met templates die jij direct kunt inzetten voor jouw klant. ➤ Marketing Essentials – leren hoe jij Het Levensbord® inzet in jouw bedrijf  ➤ Een trainingshandboek met de verantwoording (het gedachtegoed) en uitwerking van de coachingsvaardigheden. ➤ 1 set fysieke coachingkaarten ‘de TalentenTypen’, die je extra naast de serious game ontvangt. ➤ Een maand lang contact via Telegram waarin jij al jouw vragen kunt stellen. ➤ 1 keer per kwartaal is er een online intervisie zodat jij jouw vragen kunt delen. ➤ Live Certificering tot Levensbord® Facilitator . Je ontvangt een certificaat (onbeperkt geldig).

Verbinden met de groep

De serious game leren kennen

Motiverende energizers

Oefenen met de tools

Unieke live locaties

Reflecteren

Gezonde en uitgebreide lunch

Oefenen met elkaar

Waardevolle masterclasses

Prijs 2023 & 2024:

2023

€2975

Eclusief 21% btw

2024

€4975

Exclusief 21% btw

Live dag 1

‘Ik voelde mij thuis en gezien en kon mij verbinden. Cato geeft mij energie heel puur en echt en dat inspireert mij enorm.. En de afwisseling in het programma en het feit dat ik er zo van heb kunnen genieten’. Tijdens de eerste live dag besteden we veel aandacht aan wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en aan jouw diepst gewenste verlangens. Cato Pater legt uit hoe Het Levensbord® is ontstaan, welk gedachtegoed eraan ten grondslag ligt en voor wie zij het de afgelopen jaren heeft ingezet. Ook krijg je uitleg over de online leeromgeving en oefen je met Het Levensbord®. Hierna kan je van start met jouw proefklanten.

Live dag 2

‘Cato biedt een inspirerende aanwezigheid en zegt ook niet teveel. Ze laat ons als deelnemers veel inbrengen en ontdekken, dat vind ik heel leuk’. Je reflecteert op de sessies die je hebt gehad met jouw proefklant. Daarnaast oefen je coachvaardigheden en bespreek je die na met de groep. Zo leer je van elkaar en kan je elkaar inspireren. Er komt een voormalige deelnemer vertellen hoe zij Het Levensbord® nu inzet.

Live dag 3

Ik kan me beter overgeven aan de inhoud van het coachen. Ben overtuigd van wat ik te bieden heb en kan dat nu als ondernemer beter neerzetten’. Je leert in de training óók hoe jij Het Levensbord® kunt inzetten in jouw bedrijf én hoe je een kloppend verdienmodel kunt neerzetten. Daarom is het belangrijk dat jij jouw verhaal leert vertellen/schrijven. Zo gaat jouw klant begrijpen wat de kracht is van Het Levensbord® en waarom ze daarvoor bij jou moeten zijn.

‘Het Levensbord® is magisch zonder zweverig te zijn’

Harriëtte Keuning over haar deelname aan de training Levensbord® Facilitator ‘Als nuchtere boerendochter is Het Levensbord® voor mij magisch zonder zweverig te zijn. Mijn motivatie was vooral gebaseerd op het feit dat het een procesversneller is. Maar ook dat het een heel fijn hulpmiddel is om te vertragen en om in balans te komen. ​ Daarbij ben ik natuurlijk zelf ook heel enthousiast over het instrument. En ik merk dat ik dat zelf heel goed kan toepassen in de coaching en dat ik dat dan ook overbreng’. ​ Een soort van inspirerend voorbeeld.

Stel je eens voor:

Tijdens de training ontvang je al vragen van potentiële klanten die nieuwsgierig zijn hoe Het Levensbord® eruit ziet. (70% van de deelnemers heeft tijdens de training al betaalde opdrachten ontvangen!).

Na de training kun je jouw eigen unieke Levensbord® trajecten aanbieden die zijn afgestemd op de behoeften van jouw klant.

Je werkt niet meer met een uurtarief maar met een trajectprijs.

Dit geeft een meerwaarde aan jouw diensten en zorgt ervoor dat jouw omzet stijgt.

Wil jij in 2023 jouw coachdroom waarmaken door de magische kracht van Het Levensbord® in te zetten?

Yes, dit wil ik!

Organisaties waar Het Levensbord® is ingezet: