Levensbord® Retreat

Je bedrijf is een spiegel

De issues die jij als leider of ondernemer tegenkomt zijn aanwijzingen dat er werk aan de winkel is. De retreat zorgt ervoor dat jij je weer verbonden voelt met jezelf. Na deze 1 of 2 dagen voel jij je opgelucht, je hebt inzicht in de reden waarom het zover gekomen is en je kunt afscheid nemen van wat jou niet dient. Je hebt weer vertrouwen en je kunt een aantal knopen doorhakken.

Stilstaan is nu wat je nodig hebt.

Liefst op een mooie plek in de natuur. Hierdoor kan je brein resetten en krijg je weer contact wat je behoeften en je dromen zijn. Dan weet je opeens weer wat wijsheid is. Dit heb ik als therapeut in de GGZ bij honderden mensen mogen ervaren. Je brein is te vergelijken met een glazen bol, zegt psychiater Srini Pillay in zijn boek: ‘Minder focus, meer effect’. Stel een vraag aan het onbewuste én je brein gaat op zoek naar het antwoord. Hoe werkt dat?

Intuïtieve intelligentie

Met de bovenste laag van het brein, de neo-cortex, kunnen we nadenken, informatie analyseren en bewuste herinneringen naar boven halen. We kunnen hiermee niet het onderbewuste brein bereiken. Want herinneringen gekoppeld aan gevoelens en beelden vragen veel meer ‘data’. In dit deel van het brein, het limbische systeem, daar weten we wat wijsheid is. Met Het Levensbord®️ activeren we jouw intuïtieve intelligentie. Zodoende kan je kanten van jezelf leren aanspreken die je nodig hebt om te ontwikkelen en waar je kracht uit haalt voor wanneer het spannend wordt.

Programma Retreat (1 of 2 daagse)

Waaruit bestaat een 1 of 2 daagse Levensbord® Retreat:

1-daagse

➤ Een (gratis) online Discovery (verkenning) van 30 minuten waarin we jouw vraag verhelderen
➤ Ochtendprogramma waarin je een ademtechniek leert die jouw brein zal ontspannen. We starten met de eerste sessie van Het Levensbord®️, serious game.
➤ Inclusief de inner balance ademtrainer
➤ Lunchen op een fijn terras of in het restaurant
➤ Wandeling door natuurgebied aan het water
➤ Middagprogramma Het Levensbord®️, serious game, deel 2
➤ 1 individuele sessie (online) om jouw inzichten om te zetten in actie. (Meer sessies mogelijk).

2-daagse

➤ Overnachting in het Flonk hotel (exclusief)
➤ Inclusief leasen van de inner balance ademtrainer
➤ Ochtendprogramma met Het Missiebord©️
➤ Lunchen op een fijn terras of in het restaurant
➤ Levensbord®️ Business Boost – uitwerken van de inzichten voor je bedrijf
➤ 2 individuele sessies (online) om jouw inzichten om te zetten in actie. (Meer sessies op mogelijk).

Ja! Ik wil gebruik maken van dit aanbod.

Aanmelden