Klantverhalen

Lees hier alle ervaringen

Annet Visser

Projectleider Stapeling Sociaal Domein Gemeente Groningen

‘Het levensbord ® gaf mij het inzicht dat wanneer ik mijn strateeg inzet, ik meer stilsta bij mijn doel. Ik heb geleerd om kanten in mijzelf aan te spreken waarvan ik mij minder bewust was. Daardoor bewaak ik beter mijn rol.’

Sandra de Jong

Storybranding voor ondernemers met idealen

Cato is een prettige, wijze en ervaren vrouw die je helpt om je talenten optimaal te ontwikkelen en om contact te kunnen maken met je innerlijke wijsheid.

Maylee van Dijk

Eigenaar Maylee van Dijk Creative Solutions

Op een eigengereide en speelse manier, heb ik middels het levensbord een hele hoop inzichten gekregen. Cato is een enthousiaste en energievolle coach, die de juiste vragen weet te stellen én je stimuleert in de juiste richting van je levensmissie. Bedankt voor deze ervaring!

Rebekka Neef L.L.M.

Jurist Arbeidsrecht, gemeente Groningen

Hoe kan ik, nuchter en wetenschappelijk opgeleid, minder vanuit mijn hoofd gaan denken en meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie? En heeft dit voor mij wel een toegevoegde waarde? Cato heeft mij tijdens een intensief maar leuk traject (de zin van) intuïtief denken geleerd.
​Cato heeft mij met haar directe, eerlijke en persoonlijke aanpak richting kunnen geven in mijn verdere loopbaan waarbij ik zelf het heft in handen heb.

Richard Pieters

Haren Studiecoach bij Studiehulp.NU

Ik ben door het spelen van het levensbord® tot verbluffende nieuwe inzichten gekomen en heb patronen doorbroken die me onbewust al die tijd in de weg hebben gezeten. Ik durf nu al stellen dat het een “life-changer” is.


Niets is onmogelijk en de kracht zit in jezelf. Ik zulke sprongen gemaakt en ben zoveel sterker en zelfbewuster geworden.
Het geeft veel hoop en vertrouwen richting een mooie toekomst!

Vicky van Lommel

oprichter, onderzoeker en wetenschappelijk journalist bij Free People Media

Als pasgeborene leef je vanuit je eigen wijsheid. Terwijl je opgroeit word je geconditioneerd door ouders, familie, vrienden, leraren, cultuur,… Aangeleerd gedrag dat je eigen wijsheid niet altijd ondersteunt. Je raakt van jezelf vervreemd, loopt vast…
Met de methodiek ‘Gids naar Eigen Wijsheid’ begeleidt Cato je op intuïtieve wijze terug naar jezelf. Of het werkt? Cato is zelf het levende bewijs… Vanuit je wijsheid handelen creëert het vertrouwen dat je het leven kan omarmen, los van hoe het zich zal openbaren.

Jolanda Ingeneeger

Manager (regio West) bij Stichting WIJ Groningen

Cato haar methodiek bracht zowel voor de teamleden persoonlijk als in samenwerking inzicht in hun grootste kracht en hoe die effectief te benutten. Zij werden zich bewust van hun missie en hoe zij daardoor een eigen plek hebben in het team. Maar ook wat hen hierin verbindt. Door dit traject heeft het ondersteuningsteam de vele veranderingen in de organisatie kunnen dragen en konden zij voor hun medewerkers een baken zijn. Ze zijn een team geworden dat weet waar het voor staat, waar zij voor kiezen en dat de uitdaging durft aan te gaan om ook het ongemak te verduren wat inherent is aan een organisatie in transitie. Zij hebben geleerd om het gesprek daarover aan te gaan.
Hierdoor is er een zelf-organiserend team ontstaan wat een mooie basis heeft om op te kunnen doorbouwen.

TeamTalentendag 

Onix NL, Groningen

Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien.
We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen.

Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan.

De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.

Stephanie Oldenburger

Projectleider Stapeling Sociaal Domein Gemeente Groningen

Cato kwam op het juiste moment in mijn leven. Door het levensbord te spelen heb ik ontdekt dat mijn talenten niet vanzelfsprekend zijn, maar juist mijn grootste kracht. Het heeft mij een boost aan mijn zelfvertrouwen gegeven waardoor ik mijn toekomst weer voor me kon gaan zien.
Onbewust heeft dit traject ook nieuwe deuren voor mij geopend. Ik ben veel meer gaan stilstaan bij wat mijn lichaam mij aangeeft. Door hiernaar te luisteren heb ik meer houvast gekregen en innerlijke rust gevonden.
Cato heeft mij die spiegel voor gehouden die ik nodig had.

Taco Schaafsma

Eigenaar Beschermingsbewind.nl

Bureau Cato heeft ons op deze dag laten ervaren wat onze talenten zijn en welke talenten we bij elkaar zien. We zijn ons bewust geworden van ontwikkelpunten en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen. Het was een dag vol afwisseling met diepgang maar óók met een speelse twist. Hierna konden we aan de slag met de inzichten en dat hebben we ook daadwerkelijk gedaan. De TeamTalentendag heeft ons geholpen om helder te krijgen op welke manier we onze doelen kunnen behalen, wat daar persoonlijk voor nodig is maar ook hoe we in ons bedrijf aandacht kunnen geven aan processen die daarbij helpen.