Het Levensbord®

Een intuïtieve procesversneller voor coaches om cliënten te helpen bij hun diepste verlangens

Als coach sta je voor de uitdaging om mensen te begeleiden die vastlopen in hun keuzes. Zij komen niet bij hun diepst gewenste verlangens. Ontdek hoe Het Levensbord®️, serious game, gebaseerd op het werk van Carl Jung, jou als coach kan helpen om krachtig te coachen gebaseerd op de spelregels van het brein.

Dit wil ik!

Als voormalig GGZ-therapeut en ervaren begeleider van honderden mensen met diverse levensproblemen, begrijp ik hoe cruciaal het is om contact te maken met de diepere lagen van ons brein voor het maken van goede keuzes. Intuïtie speelt hierbij een centrale rol.

Intuïtie is het vermogen om subtiele signalen en informatie waar te nemen en te begrijpen zonder direct bewijs of rationele redenering. Voor coaches is het van onschatbare waarde omdat het hen in staat stelt de behoeften en emoties van hun cliënten te begrijpen, zelfs als deze niet expliciet worden uitgesproken.

Het Levensbord®️, serious game, is een krachtige tool gebaseerd op Carl Jung’s werk over ‘archetypen’. Door te werken met deze archetypische talenten kunnen unieke verhalen in mensen naar boven komen, die inzicht geven in hun diepste verlangens, krachten en schaduwkanten. Als coach helpt Het Levensbord®️, serious game, je om samen met je cliënten naar een nieuw perspectief te werken.

Met een holistische visie benadrukt Het Levensbord®️, serious game, de compleetheid van mensen. Het bestaat uit 6 levensgebieden waarbij iedere keuze meerdere aspecten van het leven beïnvloedt. Vaak zoeken mensen de oplossing op de verkeerde plek zonder zich bewust te zijn van de onderliggende oorzaken. Het Levensbord®️, serious game, helpt cliënten om hun energie, relaties, gezondheid, creativiteit en meer te onderzoeken, zodat ze bewuste keuzes kunnen maken en in actie kunnen komen.

Ontwikkel je intuïtie als coach en combineer het met analyse en logisch denken voor de beste resultaten. Het Levensbord®️, serious game, is een waardevolle aanvulling op deze intuïtieve benadering, waarmee je snel verbindingen kunt leggen tussen verschillende informatiebronnen en de kern van een probleem kunt begrijpen. Deze diepgang en daadkracht zullen jou als coach in staat stellen om jouw cliënten te begeleiden bij het maken van keuzes die werkelijk bij hen passen.

Meer over de achtergrond Het Levensbord®, serious game

Bij de honderden mensen die ik mocht begeleiden zag ik dat ze vaak een oplossing zochten op de verkeerde plek. Door hen te laten onderzoeken welke energie ze krijgen van hun vrienden, hoe ze zorgen voor hun gezondheid, wat hun relatie is met geld , hoe zij hun creativiteit gebruiken etc. kunnen zij ontdekken dat zij zelf een aantal dingen in hun leven kunnen veranderen. Dát maakt dat mensen in actie komen.

Lees de ervaringen

De afgelopen jaren werd Het Levensbord®️, serious game ingezet in grote organisaties als gemeenten, welzijnsorganisaties, UWV en voor ondernemers. Werkomgevingen die wellicht vergelijkbaar zijn met het grote gezin waar ik zelf uit kom. Het is nu mijn verlangen om Het Levensbord®️, serious game, meer te integreren bij leiders en ondernemers die maatschappelijke impact willen maken. Zodat zij de veranderaars zijn van een toekomst die gebaseerd is op inspirerende levenswijsheid.

De spelregels van het brein

Ontdek de Magie van Het Levensbord®️, serious game: diepgang, daadkracht en flow in één intuïtieve benadering.
Één van de Levensbord®️ Facilitators (Harriëtte Keuning) zegt: ‘Het Levensbord®️, serious game, is magisch zonder zweverig te zijn.’ Als coach geloof ik in een aanpak die zowel diepgang als daadkracht biedt, waarbij het proces in Flow verloopt. Het Levensbord®️, serious game, is een intuïtieve methode die mensen snel in contact brengt met hun eigen wijsheid. Het benadrukt het belang van het ‘weten’ in plaats van het ‘denken’. Hierdoor kunnen zij keuzes maken die echt bij hen passen en waarde toevoegen aan hun leven en hun organisaties.

Ben je als coach geïnteresseerd in Het Levensbord®️, serious game en wil je weten hoe het werkt? Stuur mij dan gerust een berichtje voor meer informatie.

Bericht mij