Cato

Als tiende kind uit een gezin van 11 heb ik geleerd om te verdwijnen in een groep. Mijzelf onzichtbaar makend – met mijn schriften als maatjes waarin ik mijn wereld beschreef – leerde ik om mijn inspiratie naar binnen te keren. Ik werd gezien als een dromer. En daarmee kan je geen geld verdienen. Het bleek mijn grootste uitdaging: mijzelf zichtbaar maken. Toen kon ik nog niet weten dat ik met al die creativiteit zoveel mensen zou gaan bereiken.

kennis is macht, intuïtie is toverkracht

Na vele jaren in loondienst, onder andere in de GGZ, zette ik in 2010 de stap naar ondernemerschap. Bureau Cato werd opgericht. Ik deed een opleiding tot loopbaanprofessional en verdiepte mij in de werking van intuïtie.

Ieder mens heeft een droom én de talenten om dit te kunnen realiseren. Ik onderzoek welke ingrediënten ervoor zorgen dat mensen deze vertaalslag kunnen maken. Mijn interesse voor de werking van het brein, hoe ons hele systeem samenwerkt en hoe ons levensverhaal ons heeft gevormd, ligt aan de basis van Het Levensbord®, serious game.


De afgelopen jaren werd Het Levensbord®, serious game, ingezet in grote organisaties als gemeenten, welzijnsorganisaties, UWV en voor ondernemers. 

2022, vanuit de Bureau Cato Academie leid ik bevlogen professionals op tot Levensbord® Facilitator. Dit zijn mensen die hun uitdaging aan durven gaan, koplopers die durven te dromen en anderen daarin willen inspireren.

Deze verbinders willen zich inzetten voor de ontwikkeling van bewustzijn, zodat mensen hun hoogste potentie kunnen leven. Het zijn sensitieve pioniers die binnen organisaties de aandacht vestigen op menskracht en ontwikkelvermogen.
Het Levensbord®, serious game, mag gaan bijdragen aan een grotere transitie.​